درب شیشه ای بیمارستانی از بهترین و کاربردی ترین درب اتوماتیک می باشد و در این مقاله از بتیس درباره درب اتوماتیک شیشه ای بیمارستانی توضیح می دهیم همراه ما باشید.
درب برقی بیمارستانی یا درب اتوماتیکی بیمارستانی از درب های بهداشتی بوده و در همه بیمارستان ها استفاده می شوند.
یکی از مواردی که در رابطه با مراکز درمانی و بیمارستان ها باید به آن توجه کرد عبور و مرور آسان و سریع افراد است. درب اتوماتیک بیمارستانی از جمله مواردی است که در این زمینه نقش به سزایی دارد.
طراحی درب های اتوماتیک بیمارستانی با توجه به اهمیتی که دارند، در اتوماتیک باید طبق استاندارد ها و آیین نامه های سلامت باشد. درب شیشه ای بیمارستانی و مراکز درمانی و درب ایزوله از جمله مواردی هستند که در محافظت و سلامت بیماران اهمیت زیادی دارند. بنابراین در این بخش قصد داریم به توضیح مفصلی درباره انواع درب اتوماتیک بیمارستانی از جمله درب شیشه ای بیمارستانی بپردازیم.
انواع مختلفی درب وجود دارد مانند درب برقی بیمارستانی، درب هرمتیک و درب اتاق عمل که برای استفاده در بیمارستان ها مناسب هستند، در ادامه هر یک از آن ها را معرفی میکنیم.
برای آشنایی با پارکینگ هوشمند به صفحه مورد نظر مراجعه کنید.
درب شیشهای به صورت لولایی از انواع درب شیشه ای بیمارستانی است که در دو دسته کلی تک لنگه و دو لنگه وجود دارد. این نوع درب در دو مدل اتوماتیک و غیر اتوماتیک عرضه و تولید میشود. نوع اتوماتیک برقی است و با استفاده از نیروی الکتریکی باز میشود، اما باز و بسته کردن مدل غیر اتوماتیک آن به صورت مکانیکی و با فشار دست انجام میشود.
جنس این نوع درب لولایی از ورق های گالوانیزه است که در قسمت وسط آن ها استیل بهکار برده میشود. این ماده خاصیت ضربه گیر دارد و درب را از آسیب های احتمالی محفوظ نگه میدارد. به دلیل حساسیت بیمارستان ها حتی میتوان برای این نوع درب اتوماتیک بیمارستانی از یک سری سیستم های الکترونیک نیز استفاده کرد.درب اتوماتیک شیشه ای بیمارستانی طبق استانداردهای بالا ساخته می شوند و طراحی درب اتوماتیک شیشه ای بیمارستانی باتوجه به کاربرد آن در محیط انجام می شود.
با استفاده از درب لولایی از طریق یک سیستم مرکزی، رفت و آمد کنترل میشود. درب لولایی باید رنگ های مشخص و استانداردی داشته باشند. عرض یا ارتفاع این نوع سیستم درب اتوماتیک نیز بسته به مکان نصب آن متفاوت است.درب اتاق عمل از انواع درب شیشه ای بیمارستانی است که تقریبا در همه بیمارستان ها کاربرد دارد.
یکی دیگر از انواع درب اتوماتیک بیمارستانی، درب لولایی ضد تشعشع است که در دو طرح تک لنگه و دو لنگه عرضه میشود. این مدل از درب های لولایی در لایه های درونی خود دارای سرب هستند. ضخامت سرب، عرض و ارتفاع این نوع درب لولایی بنا به درخواست مشتری ساخته میشود.
هم چنین درون این نوع درب اتوماتیک بیمارستانی میتوان سیستم ضد تشعشع نیز نصب کرد. ضروری است درب های ضد تشعشع حتما تاییدیه های لازم جهت امنیت اماکنی که در مواجهه با تشعشعات هستند را داشته باشند. این نوع درب اتوماتیک بیمارستانی با توجه به بخش های سربی که دارد، از نشت اشعه به محیط خارج جلوگیری میکند. از طرفی در بعضی از بخش های بیمارستان که در معرض این تشعشعات هستند، درب لولایی بهصورت الکترونیکی توسط کارکنان کنترل میشود.
درب لولایی UCI از پرکاربرد ترین درب های اتوماتیک بیمارستانی است. این نوع درب لولایی با توجه به نام خود مخصوص درب های UCI است که عرضی کمی دارند. این نوع درب اتوماتیک بیمارستانی به نوعی سیستم حساس به عبور و ریموت کنترل از دور مجهز است.
درب لولایی بخش مراقبت های ویژه با توجه به موقعیت حساس و اورژانسی که دارد باید بهطور دو طرفه باز و یا بسته شود که کارکنان بهراحتی از آن گذر کنند و مشکلی در عبور و مرور آن ها وجود نداشته باشند.درب برقی بیمارستانی برای محیط هایی با حساسیت بالا ساخته شده و انواع درب برقی بیمارستانی در محیط های مختلف کاربرد دارد.
درب کشویی بیمارستانی در ورودی اتاق های اورژانسی مراکز درمانی مانند درب ایزوله و درب اتاق عمل که حساسیت رفت و آمد در آنها بالا است بهکار برده میشود.ویژگی مهمی که درب کشویی بیمارستانی دارد، تسریع در زمان باز و بسته شدن درب در کسری از ثانیه است. دربهای کشویی که در بیمارستان ها مورد استفاده قرار میگیرند بسته به کاربرد خود انواع مختلفی دارند که ویژگی های هریک از آن ها به شرح زیر است.
درب کشویی اتوماتیک بیمارستانی که نوعی درب برقی است از جنس سکوریت ساخته میشود که درون آن ها ورق های استیل به کار میرود.
گاهی میتوان بهجای استیل در درب اتوماتیک کشویی بیمارستانی از ورق های گالوانیزه نیز استفاده کرد. این نوع درب اتوماتیک بیمارستانی از چهار چوب هایی با خاصیت ضد زنگ تولید شده است. درب کشویی باید دارای سنسور های حساسی باشد که باعث عبور سریع کارکنان شود. بهتر است در ساخت این نوع درب کشویی بیمارستانی، جهت امنیت بیشتر و ممانعت از ورود هر نوع آلودگی، از یک لاستیک مناسب که حالت درزگیر داشته باشد استفاده شود.
درب کشویی اتوماتیک ضد تشعشع نوع دیگری از انواع درب های کشویی بیمارستانی است که برای بخش های رادیو اکتیوی مانند رادیولوژی ها استفاده میشود. در قسمت میانی این نوع درب ها سرب کار گذاشته شده است تا از ورود هر نوع اشعه مضر به خارج از محیط جلوگیری شود. این نوع درب اتوماتیک بیمارستانی دارای سیستمهای الکترونیکی است که به منظور تنظیم عبور افراد تعبیه شدهاند.
نوعی درب شیشه ای بیمارستانی که به دلیل حساسیت بالا، لازم است کاملا ایزوله باشد، درب کشویی UCI است. این درب اتوماتیک بیمارستانی از نوع تلسکوپی است و در ورودی های کم عرض نصب و راه اندازی میشود تا در این فضای کم، بیشترین عبور و مرور صورت پذیرد. این نوع درب شیشه ای بیمارستانی به صورت اتوماتیک کنترل میشود زیرا دارای سنسور چشمی است.
درب شیشه ای بیمارستانی موجب عبور راحت مردم و رعایت بیشتر بهداشت میشود، همچنین باعث خواهد شد در مواقع ضروری افراد بتوانند به سرعت تردد کنند.
اتاق پاک یا Clean room بخشی از مراکز درمانی است که در آنجا وضعیت آلودگی هوا بررسی میشود و به دلیل کنترل زیاد، هیچ گونه آلودگی در آن وجود ندارد. در اینگونه اتاق ها وضعیت فشار هوا، دما و رطوبت بررسی میشود. از درب ایزوله در Clean room و اماکنی که رعایت بهداشت در آن ها ضرورت بالایی دارد مانند کارخانه ها، داروسازی ها، آزمایشگاه ها و... نیز استفاده میشود.
از نیاز های اساسی در اتاق پاک وجود درب ایزوله مناسب است که لازم است حتما با استاندارد های بهداشتی روز دنیا تهیه شده باشد. بهتر است درب اتوماتیک بیمارستانی مخصوص اتاق پاک، با دیوار ها هم باد شده باشد تا آلودگی را ذخیره نکند. لازم به ذکر است که عبور و مرور زیاد توسط سنسور های هوشمند الکترونیکی بهکار رفته در این درب ها کنترل میشود.
درب ایزوله بیمارستانی در دو نوع تک و دو لنگه وجود دارد که ممکن است از جنس استیل باشد. این درب بنا به درخواست مشتری میتواند دارای پنجره نیز باشد.
درب هرمتیک بسیار تخصصی و مجهزی است. این درب ها دارای سیستم هایی هستند که دما و هوای محیط را به بیرون منتقل نمیکنند. در واقع هرمتیک دربی است که در زمان بسته شدن، ذرات هوا را به بیرون منتقل نمیکند. این نوع درب اتوماتیک بیمارستانی علاوه بر بخش های مختلف بیمارستان ها در کارخانه ها، آزمایشگاه ها و داروسازی ها کاربرد دارد.
درب هرمتیک با امکاناتی که دارد موجب بیشترین ایمنی در رابطه با بهداشت میشود و محیط را کاملاً پاکیزه نگه میدارد.
درب اتاق عمل از نظر دقت و حساسیت از درجه بسیار بالایی برخوردار است. ضمن اینکه لازم است درب های اتاق عمل سهولت عبور کارکنان با بیماران را فراهم کنند، در عین حال باید از استحکام و مقاومت بالایی نیز برخوردار باشند. زیرا لازم است درب اتاق عمل شرایط عبور برانکارد یا تجهیزات، تردد ضروری و ناگهانی را به بهترین شکل فراهم کند.
همچنین این نوع درب اتوماتیک بیمارستانی باید از نظر بهداشتی فاقد هرگونه درزی باشد تا امکان رشد یا عبور آلودگی در آن وجود نداشته باشد.ایمن و بهداشتی بودن در ساخت درب اتاق عمل مهم بوده و نحوه ساخت درب اتاق عمل از اهمیت بالایی برخوردار است.بتیس بهترین و با کیفیت ترین انواع درب اتاق عمل را در اختیار شما قرار می دهد.
درب اتوماتیک شیشه ای بیمارستانی همان طور که از اسمش پیداست از جنس شیشه است. این نوع درب شیشه ای بیمارستانی به طور کلی دارای چندین مدل است. مدل اول آن معمولی است و برای عبور و مرور عادی افراد در نظر گرفته شده است و نوع دوم که خروج اضطراری است، در مواقع ضروری استفاده میشود.
از لحاظ ظاهری نیز دارای سه مدل کشویی، لولایی و گردان هستند که پیش از این دو مدل کشویی و لولایی را توضیح دادیم.
جنس این نوع درب از نوعی آلیاژ آلومینیوم است. رنگ درب های اتوماتیک شیشه ای بیمارستانی به صورت پودری و آنودایز است و میتواند دارای روکش استیل نیز باشد. از قابلیت های این درب میتوان به ویژگی سندبلاست قسمت مربوطه یا بیمارستان اشاره کرد.
درب اتوماتیک پارکینگ از انواع درب های اتوماتیک می باشد.
از انواع درب برقی بیمارستانی میتوان به درب اتوماتیک گردان اشاره کرد که نوعی درب کرو است. این نوع درب اتوماتیک بیمارستانی دارای توانایی هایی ویژهای است و در محل هایی که رفت و آمد در آنجا بسیار زیاد باشد، از درب اتوماتیک گردان استفاده میشود.
با استفاده از این درب ورود و خروج افراد با هر تعداد، بهصورت هماهنگ انجام پذیر است. شکل ظاهری این نوع درب شیشهای بیمارستانی بهگونهای است که چندین درب روی یک محیط دایره شکل قرار گرفتهاند که حول یک محور مرکزی هستند. چرخش درب ها روی یک محور عمودی انجام میشود.
معمولا پیمان کاران این نوع درب شیشهای اتوماتیک را باتوجه به کارایی که دارد برای ورودی بیمارستان ها میپسندند. زیرا در هنگام حضور تعداد افراد متعدد، هنگام باز و بسته شدن درب مشکلی ایجاد نمیگردد. این نوع درب اتوماتیک بیمارستانی دارای تنظیم سرعت است که با استفاده از آن میتوان سرعت را کنترل کرد.
سنسور اتوماتیک ایمنی این درب ها در موقعیت های ضروری بسیار کارآمد است. از ویژگی های منحصر به فرد این درب ها میتوان به تکنولوژی کنترل هوشند، امنیت بالا، استحکام و پایداری، قفل شب، ظاهری مدرن، عدم سر و صدای زیاد و رنگ های متنوع اشاره کرد.
این نوع درب برقی بیمارستانی با توجه به صلاح دید پیمانکار و تاسیسات بیمارستان میتواند در انواع دو بال، سه بال و یا چهار بال اجرا شود. همچنین این نوع درب میتواند دارای فریم های استیل یا آلومینیوم باشد و یا امکانات ویژه ای برای روشنایی ورودی در آن تعبیه شود. این نوع درب با هر نمای ساختمانی سازگار است و طبق استاندارد های هر ساختمان طراحی میشود.
از انواع درب برقی بیمارستانی که در مراکز درمانی بهکار می روند میتوان به درب انحنادار و درب تاشو اشاره کرد. باز و بسته شدن این نوع دربها برای عبور برانکارد بهراحتی انجام میگیرد. همچنین مانع از ورود هرگونه گرد و غبار به محیط میشوند. این درب اتوماتیک بیمارستانی عموماً در بخشهای ورودی بیمارستان ها کار گذاشته میشود تا از هدر رفتن انرژی جلوگیری کند.
درب اتوماتیک بیمارستانی بهطور خودکار و بدون نیاز به حالت مکانیکی باز و بسته میشود. عملکرد آن به طوری است که این دربها دارای سنسور هایی هستند که حساس نسبت به حرکت افراد هستند و با تشخیص حرکت هر فرد باز و بسته میشوند. درب های اتوماتیک لولایی و کشویی بیشتر در محل هایی کاربرد دارند که عبور افراد زیاد باشد. طراحی درب اتوماتیک بیمارستانی باید به گونه ای باشد که برای عبور معمولین، افراد پیر و ناتوان و... زمان کافی را داشته باشد.
لولای درب معمولاً از جنس های گوناگونی ساخته میشود. استیل، فولاد، فولاد ضد زنگ و برنج از جمله متریال بهکار رفته در لولای درب هستند. لولای درب ها در انواع گوناگونی از جمله لولای دندهای، محوری و جاذب طراحی و تهیه میشوند.
این لولا ها باید برای وزن زیاد درب بیمارستان مناسب باشند که بتوانند با سهولت و بهصورت خودکار باز و بسته شوند. لولای درب ها معمولاً دارای طول کمی هستند. باید توجه داشت در صورتی که درب مورد نظر تعویض گردد باید لولای درب نیز عوض شود.
درب اتوماتیک بیمارستانی را در همه قسمت های بیمارستان ها و مراکز بهداشتی درمانی میتوان بهکار برد. این نوع درب های خودکار برای بخش های گوناگونی مانند قسمت های ورودی و خروجی، آزمایشگاه ها، راهروهای بیمارستان، UCI، داروسازی ها، بخش های رادیوگرافی و... کاربرد دارند. نصب این درب ها باتوجه به عملکردی که دارند در مکان های مختلفی انجام میشود که عبارت اند از:
در هنگام انتخاب درب اتوماتیک بیمارستانی لازم است که حتما به عملکرد درب اتاق مربوطه توجه ویژه داشت. تنوع در طراحی درب اتوماتیک شیشه ای بیمارستانی، انتخاب را برای شما بسیار آسان نموده است. به طور کلی درب های چرخشی در ورودی یا قسمت های پرتردد بهکار میروند. درب اتوماتیک شیشه ای بیمارستانی کشویی معمولاً در فضا های کوچک کاربرد دارند. درب های کشویی دوجداره در قسمت هایی کار گذاشته میشوند که به فضای زیادی برای انتقال تجهیزات و غیره احتیاج دارد.
استفاده از درب اتوماتیک بیمارستانی به دلیل رعایت استاندارد ها و موارد بهداشتی که در زمان تولید درب شیشه ای بیمارستانی انجام میگیرد، بیشترین کمک را به بیماران و کادر درمان بیمارستان ها میکند. درب اتوماتیک شیشه ای بیمارستانی باتوجه به مزیت های فراوانی که دارند، در اکثر بیمارستان ها استفاده میشوند. در ادامه مزایای این نوع درب ها را شرح میدهیم.
میدانیم که مهم ترین راه انتقال بیماری و آلودگی از طریق دست ها است. این مورد در بخش هایی مانند درب که استفادهی زیادی دارد بیشتر به چشم میخورد. درب اتوماتیک بیمارستانی با توجه به اینکه نیازی به تماس مستقیم ندارد، میتواند این آلودگی را کنترل کند و در واقع ضدآلودگی است.
درب اتوماتیک بیمارستانی سلامت کادر درمان را نیز تضمین میکند، زیرا در هنگام جا به جایی بیمار و تجهیزات درمانی نیازی به تماس دست با درب نیست. استفاده از درب های اتوماتیک در قسمت های مهمی که باید سطح بهداشتی بالایی داشته باشند مانند درب اتاق عمل، درب اتاق ایزوله و ... بسیار سودمند است.
همچنین درب اتوماتیک شیشه ای بیمارستانی به گونه ای طراحی شدهاند که سطح صافی داشته باشند تا آلودگی در فضا های خالی آن ها تجمع پیدا نکند و از طرفی بهراحتی تمیز شوند.
اکثر طرح های درب بیمارستانی مانند درب هرمتیک از جنس فلز هستند. استفاده از فلز در این نوع درب ها جهت افزایش ایمنی ساختمان صورت می گیرد. حتی از این طریق میتوان از حضور افراد غیرمجاز مطلع شد و از ورود آن ها جلوگیری کرد.
همچنین استفاده از این درب ها برای قسمت های ورودی ساختمان، در تعادل گرمایی و سرمایی محیط نیز موثر است. علاوهبر آن بهدلیل حساسیت بالای مراکز درمانی، درب اتوماتیک بیمارستانی دارای ویژگی هایی است که به افزایش بهداشت محیط کمک میکند. جنس این نوع درب ها طوری است که مانع از ورود هرگونه باکتری، ویروس یا هر نوع آلایندهی دیگری به داخل محیط بیمارستان شود.
البته با توجه به اینکه درجه حساسیت هر قسمت با سایر قسمت ها متفاوت است، درب هر قسمت نیز از نظر بهداشتی با سایر قسمت ها متفاوت است. برای مثال در بخش هایی مانند ایزوله باید بهداشت بیشتری رعایت شود. اما خاصیت مشترک تمام این درب ها جلوگیری از ورود آلودگی و گرد و غبار است.
با توجه به دسترسی همه افراد به درب ساختمان، طبق قانون برابری و مصوب قوانین ساختمان راهاندازی درب های اتوماتیک برای هماهنگی با مقررات ساختمان مانند بیمارستان ها ضروری است.
ساکنان ساختمان های مختلف درب اتوماتیک را بیشتر میپسندند که بیمارستان ها از این قاعده مستثنی نیستند. زیرا درب اتوماتیک بیمارستانی موجب میشود بیمارستان ها و مراکز درمانی به فضایی آرام و پاکیزه تر تبدیل شوند. همچنین حریم خصوصی بین کادر درمان و بیماران در پشت این دربها حفظ میشود.
در صورت راه اندازی درست درب اتوماتیک بیمارستانی و نگهداری مناسب از آن ها موجب دسترسی و راحتی بیشتر برای افراد میشوند. باز و بسته کردن درب های سنتی به دلیل وزن بالا و سرب زیاد راحت نیست. استفاده از درب اتوماتیک در بیمارستان ها دردسر های مربوط به باز و بسته کردن درب سنتی که به صورت فیزیکی انجام میشود را ندارد.
درب اتوماتیک بیمارستانی بهویژه در مکان هایی که تحت فشار هوا هستند، گزینه بسیار مناسبی است. دربهای برقی بیمارستانی که در حال حاضر در مدل های مختلفی طراحی و اجرا میشوند خود کفا هستند و کار کردن با آن ها بهصورت روزمره راحت و بدون سختی است. این دربهای اتوماتیک همچنین در هنگام حمل وسایل نقلیه آسیب کمتری میبینند که این امر خود باعث طول عمر بیشتر آنها میشود.
ذخیره انرژی یکی از دغدغههای اصلی در ساخت و ساز است. درب اتوماتیک بیمارستانی با توجه به باز و بسته شدن اصولی و ایمنی که دارد در این رابطه کمک شایانی به ساکنان میکند. علاوهبر این، دربهای خاصی با مصرف کم انرژی وجود دارند که در هنگام کارکردن به دلیل بستهای اصولی که دارند، در مصرف بهینه انرژی کمک زیادی به ما میکنند. همچنین دربهای خودکار به دلیل کنترل دمایی که دارند در کاهش مصرف انرژی بسیار سودمند هستند.
کاهش مصرف انرژی با دربهای اتوماتیک
بهعلت عدم تماس دست با دربهای اتوماتیک، عدم آسیبهای احتمالی در حمل تجهیزات و غیره از طول عمر بیشتری برخوردار هستند که این امر خود موجب کاهش هزینهها در رابطه با نگهداری این سیستمها میشود.
این نوع دربها مانند درب شیشهای اتوماتیک بیمارستانی درصورتیکه بهدرستی راهاندازی شوند و بهخوبی نگهداری شوند، گزینههای خوبی برای کاهش هزینه و مصرف انرژی هستند. زیرا سالها بهصورت خودکار و بدون صرف هزینههای گزاف کار میکنند و استفاده از آنها در مسیرهای پرتردد مانند بیمارستانها مقرون بهصرفه است.
درب اتوماتیک بیمارستانی باید دارای تمام استانداردهای لازم بهداشتی باشد. این نوع درب برقی بیمارستانی باید پایدار باشد تا به نگهداری و تعمیرات کمتری احتیاج داشته باشد. همچنین باید قدرت تمیزکنندگی بالایی داشته باشد و در مواقع خاص عایق باشد.
برای تهیه دربهای برقی بیمارستانی باید استانداردهای لازم را در نظر گرفت و اجرا کرد. در ادامه به برخی از این استانداردها اشاره میکنیم.
بهطورکلی مسئولیت انتخاب و خرید لوازم ضروری برای بیمارستانها برعهدهی پیمانکار است. معمولاً خرید دربهای شیشهای و اتوماتیک بیمارستانی بهصورت عمده صورت میگردد. ابتدا کارشناسان مربوطه هر بخش، بررسیهای لازم را انجام میدهند و سپس برحسب نیاز هر قسمت مشخصات درب را مشخص میکنند و به شرکتها سفارش میدهند.
بهطور معمول راهاندازی و نصب درب اتوماتیک بیمارستانی توسط فروشگاهها و نمایندگیها صورت میگیرد که در این صورت هزینه نصب آن رایگان است و دارای گارانتی نیز هستند.
خرید درب اتوماتیک بیمارستانی باید از مراکز فروش معتبر و مجرب صورت گیرد. همچنین انتخاب برند مناسب در عملکرد و کارایی بالای آن محصول نقش زیادی دارد و موجب طول عمر بالای آن میشود.
قیمت درب اتوماتیک بیمارستانی به موارد مختلفی ازجمله استفاده آسان، کیفیت بالا، جنس درب، نوع مواد بهکار رفته، اندازه، ظاهر مناسب و... بستگی دارد. اما بیشترین نقش در قیمت درب را نوع عملکرد آن تعیین میکند و بسته به اینکه درب ایزوله، هرمتیک، شیشهای بیمارستانی، درب شیشهای اتوماتیک بیمارستانی و... باشد دارای قیمتهای متفاوتی هستند.
جمعبندی
از آن جایی که در بیمارستانها رفتوآمد بهصورت شبانهروزی و بسیار بالا است و جز مراکزی هستند که بهداشت در آنجا بیشترین اهمیت را دارد، لازم است که حتماً در این اماکن از درب اتوماتیک بیمارستانی استفاده شود. این دربها که انواع گوناگونی دارند علاوهبر عبور سریع افراد، از انتقال بیماری نیز جلوگیری میکنند.
دربهای اتوماتیک بیمارستانی بهخصوص درب اتوماتیک شیشهای بیمارستانی باعث دسترسی سریع تمام افراد به داخل بیمارستان میشود، همچنین باعث میشود افراد مشغول در مراکز درمانی و کارکنان آنها آزادانه، بدون فوت وقت، سریع و آسان تردد کنند. البته باید توجه داشت باتوجه به اهمیت این موضوع تولید و عرضه این محصولات نیازمند تجربه و پشتکار بالایی است که درهنگام خرید باید به آن توجه ویژه داشت.
برای اطلاعات بیشتر درباره قیمت درب اتوماتیک به این صفحه مراجعه کنید.
درب شیشه ای بیمارستانی به علت بهداشتی بودن در مراکز مختلف درمانی که رعایت بهداشت ضروری است استفاده می شوند.برای اطمینان و خرید مطمعن درب اتوماتیک شیشه ای بیمارستانی با کیفیت بالا این مطلب را با دقت مطالعه و از مراکز معتبر اقدام به خرید درب اتوماتیک شیشه ای بیمارستانی کنید.
در این مطلب شما را با انواع درب اتوماتیک بیمارستانی مانند درب ایزوله، درب شیشه ای بیمارستانی، درب هرمتیک آشنا کردیم.برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد انواع درب برقی بیمارستانی با ما تماس بگیرید.
درب هرمتیک با آب بندی هرمتیک به طور خاص برای استفاده در مناطقی که رعایت بهداشت و کنترل نشت هوا حیاتی است طراحی شده است.
درب هرمتیک دارای یک سیستم مسیر منحصر به فرد ثبت شده است که آن را قادر می سازد در هنگام بسته شدن کاملاً مهر و موم شود و به کاهش هزینه های جابجایی هوا، آلودگی متقابل و عفونت زخم کمک می کند. درب هرمتیک نشت هوا را کنترل می کند و به طور مستقل آزمایش شده است.
درب های کشویی هرمتیک به فضای با ارزش کمتری نسبت به درهای لولایی نیاز دارند و هنگامی که کار می کنند مزاحمت هوای کمتری ایجاد می کنند و درب هرمتیک برای محیط های بیمارستانی که در آن بهداشت در اولویت قرار دارد را ایده آل می کند.
در این جا چند نمونه از کاربردهای درب هرمتیک بیان شد اما درب هرمتیک کاربردهای مختلفی دارد.درب هرمتیک درزگیرهایی دارد که آن را بهداشتی می کند.
بهبود کنترل عفونت درب اتوماتیک بیمارستانی به دسترسی عمومی در لابی بیمارستان کمک میکنند و به کارکنان بیمارستان اجازه میدهند تا به سرعت و به راحتی روی سالنها و اتاقها مانور دهند - به خصوص در مواقع ضروری. درب اتوماتیک بیمارستانی می تواند فناوری پیشرو در صنعت را ارائه دهد که بیشترین تحرک را هم برای بیماران و هم برای کارکنان یک بیمارستان یا سایر مراکز پزشکی فراهم می کند. ما مجموعه ای همه کاره از درب اتوماتیک بیمارستانی را تولید می کنیم تا بتوانیم یک راه حل واقعی برای تقریباً هر نیازی ایجاد کنیم.
مطالعه بیشتر